Eguberrietako polboroiak

Polboroiak

Jose Mari Unane(Unanue gozotegia)

Jose Mari Unane
(Unanue gozotegia)

Osagaiak:

  • 300 gr irin
  • 75 gr azukre
  • 90 gr gurin
  • 60 gr txerri gurina (manteka)
  • 30 gr almendra

Errezeta:

Hasteko irina labean 100 gradutan sartu behar da, ordu erdi bat gutxi gora-behera, ondo lehortu eta kolore pixka bat hartu arte.

Ondoren azukrea xehetu irinaren textura lortuz. Almendra ere xehetu, eta osagai guztiak ondo nahastu ore trinko bat lortu arte. Arrabola batekin bost zentimetroko lodiera duen geruza bat egin. Hortik bai labana batekin edo molde batekin polboroi txikiak atera.

Polboroiak labean sartu 180 gradutan, bost bat minutu. Hoztutakoan gainekit azukre pixka bat bota, eta on egin.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude


Ondorengo XHTML etiketa eta atributuak erabil ditzakezu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>